OSNOVNA MTB DELAVNICA

Tako kot otroci, tudi nekateri odrasli so začetniki v temu športu in potrebujejo nadzor učitelja ki jih bo pravilno naučil osnove tehnike vožnje ki so bistvenega pomena za varno in kvalitetno izvajanje tega športa. Tečajniki se bodo soočali z grbinami tlačne proge (pump track) v bike parku Izola in izven. Delo poteka skupinsko ali individualno, lokacija izvajanja tečaja se lahko spreminja.

Osnovne MTB delavnice so običajno enodnevne, trajajo od jutra do popoldneva, urnik se pa prilagaja trenutnim razmeram in željam udeležencev. Glede na vremenske razmere ali želje udeležencev je delavnica lahko razdeljena tudi na dva dela.

Cena delavnice za posameznega udeleženca je 75€.

NADALJEVALNA MTB DELAVNICA

Nadaljevalna mtb delavnica je namenjena vsem odraslim osebam željnim po izpopolnitvi svojega znanja na gorskem kolesu po lokalnih gorsko kolesarskih stezah. Delo poteka skupinsko ali individualno, lokacija izvajanja se lahko spreminja (zaradi stopnje težavnosti).

Napredne MTB delavnice so običajno enodnevne, trajajo od jutra do popoldneva, urnik se pa prilagaja trenutnim razmeram in željam udeležencev. Glede na vremenske razmere ali želje udeležencev je delavnica lahko razdeljena tudi na dva dela.

Cena delavnice za posameznega udeleženca je 75€.